Аналіз норм харчування

Зведена таблиця про виконання норм

харчування за 2017 рік

Група Вікова група Середній показник
І квартал ІІ квартал ІІІ квартал IV квартал За рік
Загального розвитку від 2 до 3 років 74% 75,8% 75,2%    
від 3 до 6 років 72,3% 71,8% 72,2%    

Середній показник виконання

норм по ДНЗ

73,1% 73,8% 73,7%  

Аналіз виконання норм харчування

дітей у дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) №9 «Пролісок»

за   2016 рік

 

 

 

 

№ п/п

Назва продукту

Показник виконання норм харчування (у %) дітей груп раннього віку

Показник виконання норм харчування(у %) дітей груп дошкільного віку

 

Середній  показник виконання норм харчування

(у %)

 

1

Хліб житній

80

63

71,5

2

Хліб пшеничний

70

76,7

73,3

3

Борошно

66

60

63

4

Картопля

88

76,3

82,1

5

Крупи, бобові, макарони

87

75

81

6

Овочі різні

68,5

68,2

68,3

7

Фрукти свіжі

71,3

60,3

66

8

Соки

76

72,7

74,3

9

Фрукти сушені

57

70

63,5

10

Кондитерські вироби

90

71,3

80,6

11

Цукор

68,2

77

72,6

12

Мед

90

100

95

13

Масло вершкове

83

66

74,5

14

Олія

78

72,2

75,1

15

Яйця

68,3

60

64,1

16

Молоко

63

68,6

65,8

17

Сир кисломолочний

65,7

67

66,3

18

Сир твердий

70

64

67

19

Сметана

80

78

79

20

М’ясо, м’ясопродукти

72

74

73

21

Риба

83

72

77,5

22

Кава злакова

85

80

82,5

23

Какао

72

62,5

67,2

24

Чай

70

70

70

25

Томатна паста

70

80

75

26

Сухарі панірувальні

50

80

65

 

Середній відсоток виконання норм харчування

73,9

71,7

72,8

Аналіз виконання норм харчування

дітей у дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) №9 «Пролісок»

за  жовтень 2016 року

 

 

 

 

№ п/п

Назва продукту

Показник виконання норм харчування (у %) дітей груп раннього віку

Показник виконання норм харчування(у %) дітей груп дошкільного віку

 

Середній  показник виконання норм харчування

(у %)

 

1

Хліб житній

77

62,5

69,7

2

Хліб пшеничний

71

77,5

74,2

3

Борошно

63

60,4

61,7

4

Картопля

78

67,8

72,9

5

Крупи, бобові, макарони

92

80

86

6

Овочі різні

69

70,8

69,6

7

Фрукти свіжі

66,6

66

66,3

8

Соки

74

76

75

9

Фрукти сушені

71

81

76

10

Кондитерські вироби

78

60

69

11

Цукор

72

78

75

12

Мед

100

100

100

13

Масло вершкове

85

67,4

76,2

14

Олія

59

55

57

15

Яйця

85

71,6

78,3

16

Молоко

65

68,4

66,8

17

Сир кисломолочний

71,5

69

70,2

18

Сир твердий

73

72

72,5

19

Сметана

85

76

80,5

20

М’ясо, м’ясопродукти

72,6

74,5

73,5

21

Риба

72

68

70

22

Кава злакова

90

75

82,5

23

Какао

64

70

67

24

Чай

70

70

70

25

Томатна паста

65,5

75

70,2

26

Сухарі панірувальні

50

85

67,5

 

Середній відсоток виконання норм харчування

73,8

72,2

73